Kock & Rocks grundare Jonny Palm och Benny Billman i restaurangens matsal

Om Kock & Rock:
Restaurang i Mölndal
sedan 2016

Från catering till lunchrestaurang: vår resa

Kock & Rock grundades av krögarna Jonny Palm och Benny Billman för mer än 20 år sedan. Deras första satsning var en helhetslösning inom catering och event,  med både mat, ljus och ljud, under parollen ”kockar som rockar”. Med tiden valde de att fokusera på det de kan allra bäst: husmanskost med finess och kvalitet.

Resan har gått via restaurangen på World of Golf, åtta framgångsrika år på Hills Golfrestaurang och slutligen öppningen av Kock & Rock i Åbro industriområde den 11 januari 2016. Här blev Mosluckan, med klassiker som Wallenbergare och schnitzel, snabbt ett uppskattat signum bland lunchgästerna i Mölndal.

Från lunch till catering

Idag är Kock & Rock mer än en lunchrestaurang i Mölndal. Med lång erfarenhet och passion för svensk husmanskost erbjuder vi även catering för företag, fester och bröllop i Mölndal med omnejd. Vi har ett starkt servicetänk och ser varje gäst som viktig och vi rullar ut den röda mattan varje dag.

Vårt signum är kvalitet, värme och flexibilitet. Vi lagar maten med samma omsorg oavsett om det handlar om veckans lunch för två eller ett stort företagsevent för tvåhundra personer.

Restaurang Tegel: vår andra satsning

Hösten 2022 öppnade vi även Restaurang Tegel i anrika Krokslätts Fabriker, där vi kombinerar mat och event i en kreativ miljö. Vi är stolta över vad vi åstadkommit där och det kompletterar vårt erbjudande perfekt.

Vårt team

Bakom Kock & Rock står tre entreprenörer med olika bakgrunder men samma mål: att skapa god mat, minnesvärda upplevelser och en varm atmosfär för våra gäster.

Jonny Palm – med erfarenhet från bl.a. Åre, Sälen och restaurangen ”Jonny på Hörnet”.

Benny Billman – som i unga år arbetade i Schweiz och Tyskland och senare drev Delsjö Golfkrog.

Linda Billman – med en bakgrund inom film och tv, som idag bidrar med sin kreativitet och sitt engagemang för att skapa minnesvärda upplevelser.

Vad säger pressen?

”Full pott för Kock och rock som mycket väl kan vara Mölndals bästa lunchrestaurang.”
– Mölndals-Posten, april 2023

Totalbetyg: 5 av 5 för både mat och upplevelse. Recensenten lyfter särskilt fram vårt ”närmast galet stora och vackra grönsaksbord” och den personliga servicen.

Vår filosofi

För oss handlar det om att skapa en plats där god mat, värme och personlig service går hand i hand. Vi vill att våra gäster ska känna sig välkomna och omhändertagna, oavsett om de kommer för lunch eller planerar sitt nästa event.

Vi, Jonny, Benny, Linda och hela vårt team, ser fram emot att välkomna dig till Kock & Rock på Argongatan 30 i Mölndal för lunch och catering!